gallery/hospital

Traumaverwerking

Over (para) medische salon YinYangela

 

Tja, wat schrijf ik nou over de medische salon?

Er zijn momenteel 3 behandelruimten.

In nummer 1 staat een fijn luxe behandelbed voor energetische therapie of massage en voetreflex behandelingen.

Kamer nummer 2 is gesplitst, het voorste deel bestaat uit het creatieve gedeelte en achter bij de deur beslaat de ruimte voor de stoelmassage, bestaande uit nek/schouder/rug behandelingen.

Vanaf de gang kom je in ruimte 3, dit is een open deel waar heel fijne luxe feuteauls zijn gepositioneerd, er staat verder een tafel voor de diagnostiek en een kast.

Gelegen op de eerste verdieping zonder lift. In overleg kan ambulant en/of uitgewerken naar een andere locatie een keuze zijn.

 

Foto's van de behandelruimten volgen nog.

 

YinYangela is ontstaan;

Gedurende de Bocamopleiding over Chinese geneeswijze. Het is best een struggle geweest om vanuit Westers perspectief en levens visie een totaal andere manier van levensstijl tot je te nemen. Tijdens zo een opleiding kom je je zelf ook echt tegen en dat zorgt voor persoonlijke en therapeutische groei, gelukkig duurt zo een opleiding dan ook 3 jaar, zodat er heel veel valt te ontdekken. Wat de huidige klant meemaakt, dat hebben veel therapeuten ook meegemaakt en hierdoor kun je als ervaringsdeskundige toch de klant goed coachen. Want hoewel we therapeut zijn, we zijn ook mens. 

 

De ideale klant

De ideale klant is de klant die aan zichzelf wilt en kan werken. Staat zelfstandig in het leven en heeft zo nu en dan hulp nodig. Ook niet geheel onbelangrijk; kan de sessies ook betalen, want hoewel het best prettig is om wat van je zorgverzekering aanvullend te ontvangen, uiteindelijk dien je het wel eerst zelf te betalen. Een overweging waard, verder lezen...

 

Planning behandeling

  • Heb je een klacht die je al vaker hebt gehad en je wilt er nu echt aanwerken? Dan weet je ook dat er meerdere sessies nodig zijn. Dan is het handig om direct meerdere sessies te plannen en betalen. Denk aan dat het lichaam en geest ook ruimte nodig heeft om de veranderingen door te werken, hierdoor is het raadzaam om 1x per 4 a 5 weken te komen voor een sessie.
  • Kinderen zijn ook welkom, onder begeleiding van beide ouders of verzorger. <18 jaar tekenen beide ouders en/of verzorgers voor goedkeuring.
  • FAQ lees je bij diagnostiek