gallery/hospital

Traumaverwerking

Welkom bij 'de missie van YinYangela'

 

 

De missie van YinYangela onder Traumaverwerking is dat een ieder een leven kan blijven leven in vrijheid, respect en naar het hart.

 

We zijn allen onderweg naar een volwaardig leven. 

Dit doen we door vallen en opstaan, anders leren we kennelijk niet.

Heel vervelend wanneer je hulp nodig hebt bij het opstaan of je gaat nog vaker vallen en kom je uiteindelijk tegen die spreekwoordelijke muur terecht?

 

Hopelijk kan je dan YinYangela vinden en kunnen we - mits je daar aan toe bent - samen werken naar jouw genezing of oplossing of onderzoek terug naar je zelf?

Bij diagnostiek kan je daar meer over lezen.

 

De ideale klant:

De ideale klant is de klant die wilt werken aan zichzelf, de tijd ervoor kan inplannen en de sessies kan betalen.

 

Traumaverwerking is geen hobbie, het is echt confronterend en soms niet leuk, maar door te gaan met ademhalen, we laten niemand verzuipen, op deze momenten kom je boven en aan de andere kant met veel meer vreugde en kan je naar de gebeurtenis kijken zonder emotie. Al zal je nimmer dezelfde zijn, want je hebt immers wat geleerd en die tools kan je meenemen voor de rest van je leven.

 

Nu wordt er geschreven "we laten niemand verzuipen" maar het is wel een tweespel. Als de klant niet zijn eigen verantwoording neemt, dan kunnen we niks. Trekken aan een doodpaard heet dat dan.

 

De ideale klant durft zichzelf dus onder ogen te zien en neemt en kan de eigen verantwoording nemen, ze is er ook klaar voor en anders zijn het kleine zaadjes die we meegeven en volliefde laten groeien.  vindt je dit niks, vergelijk het dan met een ui die je afpelt. 

 

 

Humor

Humor is absoluut belangrijk.  Neem je zelf toch niet zo serieus, het leven is al serieus genoeg. Daar en tegen nemen we de klachten waar je mee komt zeer serieus. Soms heb je echt humor nodig om door te kunnen gaan. Dit kan gepaard gaan met een spel, een mediatie oefening of iets creatiefs. We zetten die zaken in die nodig zijn op het moment dat het zich voordoet. 

 

Werken volgens protocol?

In de paramedische salon wordt gedeeltelijk gewerkt volgens protocol.

Dit houdt in dat er gewerkt wordt met formulieren die we kunnen gebruiken als onderdeel van een onderzoek. Om na te gaan of de methode die we inzetten de gewenste resultaten laten zien.

 

Zo krijg je na elke sessie een mail met het verzoek om feedback. Vul deze svp in met meer dan een smiley.

Ook vragen we of  je feedback gepubliceerd mag worden, zodat andere klanten de waarde kunnen zien en de resultaten (reviews lezen) 

 

Gedeeltelijk omdat mensen werk afstemming is. Met lichaamsgerichte psychotherapie, integrale therapie en of energetische therapie, werken we ook met gidsen, engelen, energie van de devine. Oneness, reiki energie. Dit komt niet van de therapeut zelf, ze is getraind om te mogen en kunnen werken met deze energieen zodat het een veilige omgeving blijft en de klant precies nodig heeft om te kunnen groeien en verder te gaan na een sessie.

 

 

Onderzoek

gallery/03

Binnen deze medische Salon werken we mee aan onderzoek. Elke Client krijgt het verzoek om het Rand 36 'kwaliteit van leven' formulier in te vullen. Ook maken we gebruik van verschillende diagnostische technieken.

gallery/lerende leiders.nl

Neem contact op wanneer je:

  • Je bewust bent van nieuw onderzoek en die staat hier nog niet.
  • Doe je op het moment onderzoek en die wil je delen? 
  • Spreekt het je aan om mee te werken aan onderzoek.